Stævner
STÆVNE

Vinterstævne i DRESSUR den 30. marts 2019
ca. kl. 10

Skriv jer på listen i ridehuset eller på opslaget på facebook, der skal være min. 10 starter for at stævnet bliver til noget!
Man skal starte den højeste klasse man har redet til min. 60%.
Man må gerne starte 2 gange og det må gerne være det samme program man rider 2 gange.

SIDSTE TILMELDINGSFRIST er den 23. marts 2019.

Det koster 60,- pr. start som betales kontant til stævnet.

Regler for Flidspræmie

Hvert år uddeles flidpræmien, som går til det medlem, som har opnået flest point iht. nedenstående pointsystem.
Flidspræmien uddeles til generalforsamlingen.

Oplysning om hvilke placeringer/starter man har opnået til udenbys og egne stævner skal vi have senest 1. februar året efter det pågældende år der regnes sammen for.

Resultaterne skal sendes til rideklubbenrido@live.dk

Man får point som følger:

5 point for 1. plads

3 point for 2. Plads

2 point for 3. Plads

1 point for 4 plads  og ned efter

1 point for start

Stævneplads

Stævnerne afholdes på Rideklubben RIDO’s arealer ved Snekkeled beliggende mellem Kerteminde og Munkebo.

Indkørsel til banerne skal ske fra Hans Schacksvej og udkørsel sker via markvej til Drigstrup.

Til GPS-brugere: Indkørsel til RIDObanen til stævner: Hans Schacksvej 409, 5300 Kerteminde

rideklubben RIDO | v. Susi W. Hansen | Tlf.: 20 74 90 60 (indkørsel til RIDObanen til stævner: Hans Schacksvej 409, 5300 Kerteminde)