Medlemskab

kr. 250

Privat sponsor

kr. 150

Medlemskab giver adgang til brug af RIDObanen i Drigstrup, deltagelse i vores arrangementer og adgang til at starte stævner under Dansk Rideforbund.
Brug af ridehus og bane i Bregnør kræver tilkøb af facilitetskort.

Bliver du medlem af klubben i løbet af året, bliver dit kontingent korrigeret herefter.

Prøvemedlemsskab kan tegnes af ryttere, som ikke har egen hest.

Med dette medlemskab kan der startes stævner i Rideklubben RIDO. Man kan deltage i arrangementer som f. eks. ridelejr fastelavns- og pinsetur. Ridebaner og ridehal må ikke benyttes på andre tidspunkter med dette medlemskab. Dette medlemskab giver ikke adgang til at starte stævner i andre klubber end Rideklubben RIDO. Et prøvemedlemsskab kan kun tegnes for et år.

Ønsker du at blive medlem så kontakt kasserer

Maja Skov

E-mail: majaskov365@gmail.com

Vi skal bruge følgende oplysninger fra dig:

• Navn

• Tlf. nr.

• E-mail adresse

• Fødselsdag

Betaling af kontingent samt facilitetskort sker fremover via bankoverførsel til:
Nordfyns Bank reg. 6864 konto. 0001068454.