Om klubben » 2020 referater » Formandens beretning 2019
Formandsens beretning for året 2019

Kære medlemmer 

Dette er mit første år som formand i Rido, og jeg glæder mig meget over de aktiviteter og tiltag, vi som bestyrelse stille og roligt har været med til af igangsætte i det forgangne år. 

Vi har afholdt 4 hyggelige arbejdsdage med fin tilslutning, hvor der blev knoklet med diverse opgaver. Der blev skuret, skrubbet og malet. Morten kørte grus ind i ridehuset, så vi andre kunne trække det ud og Jeanette og Ann kunne endnu en gang gøre brug af deres kompetencer inden for traktorkørsel og harvning. 

Selv da vejret var allerværst med silende regn mødt I friske op på banen, så vi i fællesskab kunne samle sten og vaske hegn, så banen kunne tage sig pænt ud til sommerens stævner. 

Netop til vores sommerstævner har der været rigtig fin opbakning. Selv om det første stævne var med regn lyn og torden. Alle tilmeldte ryttere var på banen og gennemførte som planlagt. Endda med smil, overskud og en positiv energi. 

Vores anden dressurstævne var der til gengæld blå himmel og høj sol, så den dag tog alle sig lidt ekstra fint ud – både heste og ryttere. 

Dagen sluttede af med en super hyggelig grillaften med højt humør og en perfekt sommeraften på Danmarks smukkeste ridebane. 

Som et nyt tiltag har Emma og Linnea startet løsspringning/ springundervisning og spring kursus op. Samt et flot og veltilrettelagt springstævne i sensommeren, hvor tilslutningen (og vejret) igen var med os. Endda med stort publikum og super flotte præmier endnu engang. 

Miljøtræning har også været en af de nye aktiviteter, hvilket også har været en succes. Camilla og Nanet havde stillet en fin ”bane” op med udfordringer for både heste og ryttere. 

Den første uge af skolernes ferie afholdt vi en superdejlig sommer ridelejr for 7 friske ponypiger. Vi var så heldige at låne Hans og Anne-Maries dejlige lille hus ved vandet. Pigerne sov i telt og den voksne i huset. Det var helt perfekt. Der blev badet, redet, lavet ponygames, Linnea og Emma gav springundervisning, Jeanette underviste i yoga, og Mette gav massage. Dagene sluttede på bedste vis med en rundvisning på Stutteri Ask, som Emma og Linea havde sørget for. 

Juleloppemarked med varm gløgg og æbleskiver var en kold, men hyggelig dag. Der var ikke så mange udefra (vist kun et par stykker), men alligevel blev der handlet på kryds og tværs af hinandens borde, og det betød også, at der var ekstra tid til at snakke og hygge sig med hinanden. Det betyder meget for fællesskabet i vore lille klub. 

En stor tak til alle som gør det muligt for os at drive klubben for de begrænsede midler, vi har. Tak til Hans for at vi endnu et år har fået lov til at ride i sprøjtesporet på marken, så vi slipper for det lange stykke på Fynshovedvej, når vi skal på Rido banen. Tak for hjælp og mandskab til dræning af udendørs banen i Bregnør og lån af traktor og sommerhus. 

En tak til Morten og Alf for altid af give en hjælpende hånd til vore arbejdsdage. Tak til Pernille og Anne-Marie for at diske op med diverse lækkerier i cafeteriet. En tak til Anders for lån af den fine sejrsskammel til vores stævner. 

Tak til Susi og Ann for festlig musik og tak til Camilla, Anne-Marie og Jeanette for ny harvede baner. 

Slutteligt en tak til Marlene for hendes indsats i bestyrelsen gennem flere år, da hun nu har valgt at stoppe for denne gang. 

Pas godt på jeres heste og hinanden. Rido skal være et rart sted at kommeJ.

Mette
Rideklubben RIDO | (indkørsel til RIDObanen til stævner: Hans Schacksvej 409, 5300 Kerteminde)