Medlemskab i RIDO dækker såvel brug af udendørs bane og ridehus!
(+ selvfølgelig adgang til at være med i alle arrangementer)
Og for et helt år koster det kun:

Prøvemedlemsskab      kr. 250,-
Juniorer                      kr. 450,-
Seniorer                      kr. 550,-
Privat sponsor              kr. 150,-

Prøvemedlemsskabet er noget nyt som belv besluttet på generalforsamlingen i marts 2013 og er følgende:

Prøvemedlemsskab kan tegnes af ryttere som ikke har egen hest. Med dette medlemskab kan der startes stævner i Rideklubben RIDO. Man kan deltage i arrangementer som f. eks. ridelejr fastelavns- og pinsetur. Ridebaner og ridehal må ikke benyttes på andre tidspunkter med dette medlemskab. Dette medlemskab giver ikke adgang til at starte stævner i andre klubber end Rideklubben RIDO. Et prøvemedlemsskab kan kun tegnes for et år.

Ønsker du at blive medlem så kontakt kasserer

Marlene Schmidt

mobil: 24 46 02 90

mail: marleneschmidt@godmail.dk

Vi skal bruge følgende oplysninger fra dig:

Tlf. nr.
E-mail adresse
Fødselsdag

Har du en ven eller veninde som du vil anbefale Rideklubben RIDO til, kan du udskrive nedenstående pjece og dele den ud.
rideklubben RIDO | v. Susi W. Hansen | Tlf.: 20 74 90 60 (indkørsel til RIDObanen til stævner: Hans Schacksvej 409, 5300 Kerteminde)