Om klubben » 2011 Referater » Bestyrelsesmøde maj 2011
Referat fra bestyrelsesmødet d.11-05-2011

Fremmødt: Morten, Rikke, Carsten, Henriette, Charlotte, Anita og Tina

På hjemmesiden skal laves en fane/link så man kan se hvad Rido kan tilbyde nye medlemmer og hvordan de kan melde sig ind. Rikke modificerer siden – rydder op.
Vi havde lånt tøj fra sporten i Kerteminde, softshell jakker og veste. Ikke helt enighed om pris og hvor der skulle handles. Anita havde muligvis en anden løsning. Sporten i Kerteminde kunne godt sørge for tryk. På andre vare end lige tøj f. eks dækner og underlag, ville han gerne forhøre sig.
Snakkede om mulige emner til foredrag i forbindelse med generalforsamlingen næste år.
         1. Aloveraprodukter – også til dyr
         2. Besøg af dyrlæge
         3. Heste massage
Skulle nogle ligge inde med gode ideer til dette emne, kontakt bestyrelsen.
Juniorudvalg: Havde holdt møde, hvor de unge var blevet spurgt om de havde nogle ønsker i klubregi. Der var ønsker som:
                             1. Klubmesterskab hos Kirk
                              2. Barbackklasse til stævner
                              3. Jagtridning
                              4. Mini millitary
                              5. Besøg på Blue Horse
Stævneudvalg: Nok tilmeldinger til næste stævne. Undersøg mulighed for barbackklasse.
Baneudvalg :  Rep på tag af spring dommerhus. Toilet ok. Carsten har handlet banepræpareringsmaskine ,
                             som på længere sigt kan købes af Rido, hvis det ønskes. Traktor ringridning på markedsdag.
                             Bogstaver sættes op på bane.
Cafeteriaudvalg: Rengøring

Næste bestyrelsesmøde er d.3 august. kl.19.00 hos Anita
                               Vel mødt.
rideklubben RIDO | v. Susi W. Hansen | Tlf.: 20 74 90 60 (indkørsel til RIDObanen til stævner: Hans Schacksvej 409, 5300 Kerteminde)