Aktuelle aktiviteter
Agility og miljøtræning 21.marts 2021 13-03-2021
🟢 🐎 AGILITY OG MILJØTRÆNING 🐎🟢
Den 21. Marts invitere RIDO til nogle hyggelige timer med dig og din pony/hest.
Vi starter kl 13 og slutter kl 16 på udendørsbanen i Bregnør Bygade 44.
Tilmelding er nødvendig, gerne her eller sms til Mette 41576026 senest den 18 marts, så laver vi en oversigt med hold og tider over de forhåbentlig mange deltagere.
Medlemmer af RIDO = gratis
Ikke Medlemmer = 50,- Kr
Miljøtræning er både sjovt og supergodt at træne med din hest, da heste er flugtdyr, og deres naturlige reaktion til farlige situationer, er at flygte fra det. Ved at bruge miljøtræning kan du både lære din hests reaktioner at kende, så du ved hvad du skal forvente, både når du rider og træner fra jorden. Selvom heste er flugtdyr, kan du nemlig godt træne din hest i at vænne sig til, og acceptere, de farlige ting.
Cafeteriet holder åbent med lidt godt til ganen.
Vi glæder os til at se jer 🐴🐴
Venligst bestyrelsen 🌸

Generalforsamling 24. marts 2021 13-03-2021
Indkaldelse til generalforsamling d. 24. marts kl. 19.00.
Pga. corona afholder vi generalforsamlingen udenfor på ridebanen i Bregnør.
Så mød i tøj efter vejret ⛅️🌦☀️☂️
På valg er formand, 2 medlemmer til bestyrelsen, 2 suppleanter, udvalgsmedlemmer, 1 revisor.
Alle er velkomne i bestyrelsen 😁💪🌸
Der er i år tilmelding til generalforsamlingen. Giv til kende om du kommer senest d. 19. marts ved SMS til Maja tlf. 30231053.
Forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før.